به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، چند روز گذشته بود که خبر عزل مدیر اجرایی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان در فضای مجازی منتشر شده در ادامه طولی نکشید که مطلبی با امضای او مبنی بر توضیحات چرایی عزلش در شبکههای اجتماعی به صورت غیر رسمی دست به دست شد که خطاب اصلی آن آیت الله طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه در استان بود، در همین رابطه دفتر امام جمعه اصفهان بیانیه ای بدین شرح صادر کرد:
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام محضر محترم علما و ائمه جمعه و جماعات استان اصفهان دامت برکاتهم
با توجه به بر کناری جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای سید صادق ابطحی از مسئولیت اجرایی مرکز امور مساجد اصفهان و مطالبی که از طرف ایشان مطرح شده است، بیان چند نکته در راستای تنویر افکار، ضروری به نظر میرسد.
نکته اول: از دلایل بر کناری ایشان بعد از حدود یک سال که از طرف آیت الله طباطبایی نژاد دام عزه عهده دار مسئولیت امور اجرایی شدند، این بوده است که بر اساس قانون و عرف، مسئول امور اجرایی باید هماهنگی لازم را جهت هزینهها و عزل و نصبها، با مدیریت مرکز داشته باشد و هزینههای انجام شده با تأیید مدیریت صورت پذیرد. در حالیکه علی رغم تذکرات مکرری که از افراد مختلف به ایشان داده شده بود از این کار استنکاف کرده و حاضر به انجام این مهم نبوده اند.
نکته دوم: با توجه به تغییر رویکرد مجلس و دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۰، عنایت بیشتری در امور مختلف فرهنگی از جمله ستاد احیا و همچنین امور مساجد در سراسر کشور شده است. لذا در خواست این بود که بودجه امور مساجد استان اصفهان از حسابی مشترک با امضا مدیر امور مساجد و مسئول اجرایی برداشت شود که این امر نیز با مقاومت ایشان هیچ گاه محقق نشد. بنابر این ادعای ایشان مبنی بر خواستهی مدیر مرکز جهت واریز مبلغ به حساب شخصی ایشان، خلاف واقع میباشد.
نکته سوم: علی رغم اینکه گاهی دوستانی به حضرت آیت الله طباطبایی نژاد پیشنهاد میکردند که مانند بعضی از ائمه جمعه استانهای دیگر شهریهای به طلاب پرداخت کنند، لکن معظم له بر این باور هستند که شهریه باید از طریق مراجع عظام حفظهم الله باشد و لذا وجوهات دریافتی به دفاتر مراجع پرداخت میشود. البته با اجازهای که ایشان در مقداری از وجوهات دارند به عناوین مختلف به طلاب و حوزه علمیه اصفهان مساعدت مینمایند که مدارک پرداختها، به صورت شفاف در مرکز مدیریت حوزه علمیه موجود است، لذا ادعای مطرح شده در خصوص عدم پرداخت ریالی به طلاب، خلاف واقع است.
نکته چهارم: در زمان مدیریت ایشان بر حوزههای علمیه اصفهان، تحت اشراف حضرت آیت الله العظمی مظاهری (دامت برکاته) ۱۳ حوزه علمیه احداث و موارد متعددی تعمیر شد، و پس از تکمیل پروژههای احداثی، معظم له بر آن شدند تا در شهر مقدس قم که طلاب شهرستانها با کمبود حجره مواجه هستند، مدرسهای به نام یکی از مفاخر اصفهان، شهید مدرس بنا شود. شایان ذکر است که بسیاری از هزینههای آن توسط خیرین و غیر از وجوهات بوده است. البته یکی از مصارف وجوهات نیز در احداث حوزههای علمیه تعریف میشود و وقف سربازان امام زمان عجل الله فرجه الشریف است و ملک شخصی کسی نیست.
نکته پنجم: روش امام جمعه محترم اصفهان بر این است که تا جایی که امکان داشته باشد عزلی صورت نگیرد و از نیروهای موجود تا حد امکان استفاده شود و این ویژگی در مدیریت ایشان کاملاً مشهود است. لکن در بعضی شرایط علی رغم میل باطنی ایشان چارهای جز این اقدام، باقی نمیماند تا هماهنگی لازم برای خدمت گزاری بیشتر فراهم شود.
در پایان از تلاشهای جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای ابطحی در طول یک سال گذشته قدردانی میگردد.
انتهای پیام